Archive for december, 2011

Fotogalerij: Onderhoud ruiterpaden

woensdag, december 14th, 2011

Deze week hebben we met een aantal vrijwilligers onderhoud gepleegd  langs de ruiterpaden. Ook déze happening is natuurlijk weer vastgelegd. Met dank aan Sytske voor de foto’s!

Nieuwsbrief II: Foto’s & Najaarsonderhoud

maandag, december 5th, 2011

We hebben een mooie opening achter de rug waar zelfs de pers bij vertegenwoordigd was. De mooie foto in de krant met het begeleidende stukje was, naast de schitterende route, wel een beetje de kroon op ons werk.

Het was fantastisch om te zien hoe een grote groep ruiters en menners over het nieuwe ruiterpad reed. Velen zijn ze naderhand gevolgd. Ook de website is nu in de lucht en daar kunt u ook allerhande informatie vinden.

Foto’s
Erg leuk is het ook als er foto’s ingestuurd worden die tijdens een rit van de trail gemaakt zijn. Die kunnen we dan op de website plaatsen zodat de bezoeker van de site een goede indruk krijgt van de te rijden route. Stuur ze dan naar info@kathedralentrailalmere.nl  en wie weet zie je je eigen foto daar weer terug.

Kom je tijdens de route gaten tegen dan kun je dat ook hier melden of….. misschien een kleine moeite, maak ze meteen even dicht als dat mogelijk is.

NAJAARS ONDERHOUD 11 DECEMBER !!
Dan hierbij nog een laatste oproep aan alle ruiters en menners !! op zondag 11 december gaan we aan onderhoud van de trail werken. Snoeien, gaten dichtstoppen e.d. Hierbij zijn alle handen welkom.

We starten om 10:00 uur bij Van Bavel (Goudplevierweg 5) met een opwekkend kopje koffie en tussen de middag is er lekkere erwtensoep. Hierbij geldt de leus; vele handen maken licht werk en wie weet doe je nog leuke paardencontacten op.