Archive for november, 2014

Werk aan de “weg”!

zondag, november 30th, 2014

Beste ruiters en menners,

Staatsbosbeheer gaat aankomende week en de week daarna (dus vanaf 1 december) onze route opentrekken met groot materieel. Dus alle paden vanaf de Goudplevierweg tot aan de waterzuivering aan de Vinkweg. Een en ander afhankelijk van de het weer uiteraard.
LET OP!!! Je kunt ze dus tegenkomen op de route.

 

Onderhoud van de route

woensdag, november 19th, 2014
Beste ruiters en menners,

Afgelopen tijd een goed gesprek gehad met Staatsbosbeheer. We hebben het volgende afgesproken.
Voor het einde van het jaar wordt de hele route opengetrokken door Staatsbosbeheer. Dat zal op een doordeweekse dag gebeuren dus als je gaat rijden/mennen, LET OP! Ze kunnen net bezig zijn met die machines.

Daarnaast zal er dit jaar geen onderhoudsdag plaatsvinden omdat alle bospercelen waar onze route loopt vanaf 2015 in groot onderhoud gaan. Wel kijken we of het nodig is om begin februari 2015 op bepaalde plaatsen nog wat weg te snoeien. Daarna mag het niet meer omdat de vogels dan gaan nestelen.

Hoelang het groot onderhoud duurt en waar ze gaan beginnen is nog niet duidelijk. Dat hangt onder meer af van de ondergrond. Als het te nat is, kunnen ook de machines er niet in.

Wordt vervolgd.

Najaarsonderhoud gaat NIET door

donderdag, november 6th, 2014

Beste mensen,

Enige tijd geleden hebben wij weer een onderhoudsdag aangekondigd. Dit zou zondag 16 november zijn. Echter op dit moment is het nog onduidelijk welke percelen er gedaan moeten worden en of we weer het gereedschap kunnen gebruiken van Staatsbosbeheer. 16 november gaat dus NIET door.

Volgende week is er overleg met Staatsbosbeheer om over het groot onderhoud van de paden te praten en over welk stuk wanneer gesnoeid kan worden. We houden jullie op de hoogte.