Archive for oktober, 2016

Verleggen route bij Nobelhorst

zaterdag, oktober 22nd, 2016

Het heeft allemaal iets langer geduurd dan gepland maar volgende week gaat de verlegging van het ruiterpad bij Nobelhorst beginnen. Daar waar je vanaf de oversteek Watersnipweg de beheerweg hebt gekruist, kon je voorheen voor de bomen naar rechts en dan langs Nobelhorst/Vitens naar de fietsbrug/Vinkweg. Nu ga je voor de bomen naar links en dan rechts het elzenlaantje in waardoor je aan het einde ook bij de fietsbrug/Vinkweg terecht komt. Zie het kaartje

LET OP!! Vanaf volgende week wordt er dus met gronddumpers in dit gebied gereden en zal ook een bulldozer de grond moeten vlakken om de aanleg mogelijk te maken. Geen plaats dus om met je paard te zijn. We weten nog niet hoe snel e.e.a. gerealiseerd is maar we houden jullie op de hoogte.

Kappen van bomen lang A6

vrijdag, oktober 14th, 2016

Vanaf 17 oktober is de bomenkap begonnen in het bosgebied Buitenhout (tussen Almeersch Hippisch Centrum en de A6) ten behoeve van de uitbreiding van A6.

Dat betekent dat een deel van het ruiterpad verlegd wordt en er zaagmachines en tractoren in werking zijn in het bos. Er wordt op werkdagen gewerkt tussen 07.00 en 17.00 uur. Het is niet bekend hoe lang de werkzaamheden precies duren.