Nieuwe start!

Nieuwe Start ! De Stichting Kathedralentrail is er even tussenuit geweest maar met een nieuw bestuur zijn we begonnen met het re-activeren van de Stichting! De nieuwe bestuursleden hebben met menkarren een rondje gemaakt langs de bestaande men-routes (zie foto) om zo de struikelblokken op de routes helder te hebben. Verder zijn wij in overleg met Staatsbosbeheer om te kijken wat wij samen kunnen regelen om de routes zo veilig en leuk mogelijk te maken voor de paardensport. Ook hopen we op veel input van jullie kant! Wat moet er veranderen ? Wat lijkt jou leuk? Waar zou jij willen/ kunnen helpen? Maar heb je zelf ook knelpunten gezien of ervaren op de routes? Laat het ons weten en misschien kunnen wij wel wat voor je doen! Groetjes van het bestuursteam van Stichting Kathedralentrail.

Comments are closed.