Partners

De stichting Kathedralentrail Almere is afhankelijk van jaarlijkse bijdragen van enthousiaste ruiters en menners en niet te vergeten van organisaties die ons een warm hart toedragen, in de vorm van een financiële bijdrage. Staatsbosbeheer vormt een categorie apart. Het is op z’n plaats een speciaal dankwoord te richten aan Herman Hake. Zonder hem waren er geen nieuwe routes aangelegd, en hij heeft ons de afgelopen jaren met raad en daad bijgestaan.

Staatsbosbeheer
www.staatsbosbeheer.nl

 

 

Onze belangrijkste sponsoren willen we op deze pagina niet onvernoemd laten. Zonder hun bijdrage kunnen we de routes niet voldoende onderhouden. Vooral onze eeuwige strijd tegen het onkruid, dat de paden steeds weer dreigt te overwoekeren, vergt regelmatig maaien en slepen.  Namens het bestuur: allemaal heel erg bedankt voor jullie bijdrage!

 

 

De Boer Dier Tuin en Ruitersport www.deboerdiervoeders.nl

Zin om paardenspulletjes te shoppen?  Bij de boer hebben ze niet alleen diervoeding voor paarden en andere (huis)dieren, maar ook een complete paardenshop. Hier vind je van alles voor mens en paard. De Boer is gevestigd in een nieuw pand, naast de A1, met 3500 m2 winkelplezier. Het adres is Naardervaart 1a Muiderberg. Dat belooft wat!

 

 

Zadelmakerij Kappele (Almere e.o.) www.zadelmakerijkappelle.nl

“Leatherworld”
Delfstraat 38, 1324 LK Almere (elke zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur of op afspraak)

Hier kun je terecht voor onder andere het maken van westernzadels, reparaties aan zadel, tuigage en harnachement, ontwerp  en productie van hoofdstellen, halsters en borsttuigen, pimpen van rijzadels, passervicevoor alle type zadels, opvullen en bijvullen van zadels.

De boodschap luidt: U VRAAGT EN WIJ MAKEN

 

 

Bed & Breakfast De Franse Den www.defranseden.nl

Rustig gelegen Bed and Breakfast in het jongste stadsdeel van Almere, n.l.: Almere-Hout. De B&B-locatie is gelegen naast het woonhuis en heeft een eigen entree en parkeerplaats. Christina Jansen’s B&B De Franse Den, is gunstig gelegen ten opzichte van de steden Amsterdam en Utrecht. Er zijn wandel-, fiets- en paardrijdroutes voor de deur.  In Almere-Haven is een strandje, een plezierhaven en een gezellig centrum met eetgelegenheden en terrasjes.

 

MTH accountants & adviseurs
www.mth.nl

Samenwerken doen wij met een goed gevoel! Wij doen dat iedere dag weer met onze relaties. Een optimaal team samenstellen waarin kennis, vaardigheden en connecties optimaal zijn vertegenwoordigd en waarop onze relatie kan steunen tijdens belangrijke beslissingen.

MTH draagt de paardensport een warm hart toe. Daarin werk je elke dag samen met je paard. Het vormen van een team. Dat doet de ruiter met zijn paard.

Veel rij en menplezier gewenst met de prachtige Kathedralentrail!


LINKS

Leny’s Paradijspaarden www.paradijspaarden.nl 

Computer benodigdheden (kabeltjes, toners, accu’s): www.electronicaenaccessoires.nl