Fotoboek

Heb je zelf ook een mooie foto? Stuur ‘m op!

 

 

 

 

 

 

 

 

PAARDENDAG 2014

Oh wat was het weer gezellig! En net als vorig jaar prachtig weer. Met de opbrengst van de dag kunnen we de ruiterpaden  nog beter onderhouden! Ieder jaar blijkt onderhoud toch een behoorlijke kostenpost te zijn. Waar komen toch al die distels vandaan? Iedereen bedankt.

 

ONDERHOUD 2013

1 december 2013 werd er weer hard gewerkt om onze route in conditie te houden. We mochten weer op een goede opkomst rekenen. Iedereen bedankt voor de inzet!

 

PAARDENDAG 2013

2 juni 2013 organiseerden wij een paardendag. De opbrengsten van deze dag zullen we gebruiken voor het noodzakelijk onderhoud van de route. Er werd vooraf flink geoefend en dat wierp zijn vruchten af! De demonstraties spetterden, het weer was geweldig, de kinderen hadden een super dag en de opkomst was geweldig!

Een impressie van de dag. Voor herhaling vatbaar.

 

ONDERHOUD 2012

18 november 2012. Een zeer geslaagde dag met een grote opkomst van zo’n vrijwilligers. Jong en oud zetten hun beste beentje voor en ook het weer werkte mee. Het materiaal werd net als vorig jaar beschikbaar gesteld door Herman Hake van Staatbosbeheer.

 

ZOMERGASTEN

Jong leven in de wei op de Paradijsvogelweg.
(foto’s Frieda van den Berg)

 

LENTE

Volop genieten!

 

DE ROUTE

Overal staan houten palen met bordjes die de route aangeven.

 

ONDERHOUD 2011
Foto’s van het najaarsonderhoud 2011. Herman Hake van Staatbosbeheer stelde materiaal beschikbaar, daarna met een gezellige groep mensen

takken zagen, gaten dichten en rommel opruimen.

 

OPENING

Officiële opening van de Kathedralentrail op 30 juli 2011. Er is 2 jaar gewerkt aan de voorbereiding. Eindelijk is het dan zo ver.